Så fungerar det

Fakturum hjälper dig att kostnadsfritt jämföra finansbolagens priser och villkor när du ska sälja eller belåna dina fakturor.

Genom endast en ansökan får du snabbt och enkelt flera bud som presenteras för dig på ett överskådligt sätt. En budgivning pågår som mest under en arbetsdag och varje gång du får ett nytt bud informeras du med ett sms och ett mail. Genom att göra en ansökan hos Fakturum slipper du själv ta in prisuppgifter och förhandla – vi sköter det åt dig! Eftersom vi konkurrensutsätter finansbolagen genom budgivning så får vi ofta bättre bud än om du själv skulle ta in prisuppgifter.
En ansökan hos Fakturum är aldrig bindande och vi lämnar inte ut dina uppgifter till andra än våra anslutna finansbolag och banker.

Så sänker vi dina factoringkostnader

Spara tid – vi hjälper dig
Spara tid – vi hjälper dig

Ni sparar tid genom att vi förhandlar och pressar priserna åt er samtidigt hos flera finansbolag. Det tar fem minuter för er att jämföra finansbolagens priser och villkor.

Pengarna direkt från<br>finansbolagen
Pengarna direkt från
finansbolagen

Du får dina bud inom en arbetsdag, men ofta tar det bara några minuter innan du får ditt första bud.

Pengar direkt och bättre betalt
Pengar direkt och bättre betalt

Hos Fakturum är det du som företagare som konkurrensutsätter finansbolagen. De slåss om att vinna er som kund, vilket gör att ni får mer betalt för era fakturor. Pengarna får ni direkt på kontot inom 24 timmar.

Personlig rådgivning
Personlig rådgivning

Hos Fakturum får du personlig och oberoende rådgivning som gör att du enkelt kan välja det bästa factoringavtalet för ditt företag. Få gratis rådgivning – kontakta oss idag!

En kreditförfrågan<br>– flera erbjudanden
En kreditförfrågan
– flera erbjudanden

I vår tjänst ingår det att vi tar fram flera erbjudanden som är unika för ert företag från de finansbolag som vi samarbetar med. Oavsett antal finansbolag som vi jämför mellan görs det endast en kreditupplysning.

Så här går det till

  1. 1Fyll i dina uppgifter om ditt företag och dina kunder
  2. 2Ansökan skickas till våra anslutna samarbetspartners som lämnar konkurrenskraftiga bud
  3. 3Buden presenteras på ett transparent och överskådligt sätt som gör det enkelt för dig att jämföra
  4. 4Du väljer själv om du vill teckna ett avtal med det finansbolag som gett dig det bästa budet

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.