Om Fakturum

Fakturum är en av Sveriges ledande oberoende förmedlare av factoringtjänster och fakturaköp. Vi grundades 2012 och hjälper företag att sänka sina kostnader genom att konkurrensutsätta finansbolag via budgivning. Vi tyckte att det fanns för stora prisvariationer mellan finansbolagen och ville hjälpa svenska företag att hitta det bästa finansieringserbjudandet på marknaden.

Fakturums rådgivning, jämförelse- och förmedlingstjänster är kostnadsfria. Vi förhandlar direkt med finansbolagen fram det bästa priset för ditt företag. När du ansöker via Fakturum bedöms du av finansbolagen på precis samma sätt som om du hade vänt dig direkt till finansbolagen. Det tillkommer inga extra kostnader eller påslag.

Vår vision är att förenkla och förändra svenska företags möjligheter vid val av factoringbolag. Vi ska skapa större transparens på den svenska factoringmarknaden gällande villkor, priser och avtal. Våra kunder ska få det bästa erbjudandet på marknaden.

Fakturum AB har jämte lagen (1996:1006) om anmälningsplikt avseende viss finansiell verksamhet registrerat sin verksamhet hos Finansinspektionen.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.